Upalni procesi i zašto piti Soul!



Upalni procesi u organizmu su bez imalo sumnje označeni kao glavni osnovni uzročnik mnogih patoloških bolesti, pokazala su višegodišnja istraživanja. Neki suvremeni naučnici ovo područje medicinske nauke nazivaju novim konceptom medicine kojim se liječenje usmjerava na smanjenje upala u organizmu.

Dugo se mislilo da mnoge degenerativne bolesti nisu povezane sa upalom, ali sada je sprega između njih dokazana.

Samo neke od bolesti izazvanih upalom, ubrajaju se: Alzheimerova bolest, hipertenzija, kardiovaskularne bolesti, Parkinsonova bolest, dijabetes, gojaznost i mnoge druge...



Istraživači vjeruju da su hiperimuna reakcija i hormoni, tj. toksini iz okolne sredine i elementi hrane koji se gomilaju u organizmu ti koji preokreću imunološki sistem ka patološkoj hiperaktivnosti. Također veliki udio imaju i namirnice prema kojima osoba ima intoleranciju i koje izazivaju upalni proces s obzirom da one u suštini pokreću imunu hiperaktivnu reakciju.

Neke od namirnica koje podstiču upalu su:

- Kukuruzno i sojino ulje
- Suhomesnati proizvodi
- Rafinirani šećer
- Pasterizirano mlijeko
- Transmasti


Sa druge strane, potpuno suprotan efekat i antiupalno djelovanje imaju namirnice koje su bogate vlaknima i antioksidantima. Uvođenje ove grupe namirnica u svakodnevnu prehranu dovodi do postepenog i temeljitog obnavljanja organizma bez naglih promjena i osjećanja lišavanja i zabrane.

E sad , kakve veze sa svime ima naš proizvod Soul? 

Soul ima jako protuupalno djelovanje i bogat je antioksidansima. U nedostatku namirnica bogatim antioksidansima konzumacija Soula se nameće kao logičan izbor. 

Pogledajte kratki video o proizvodu na YouTube-u:

https://www.youtube.com/watch?v=MspMvSMHr3g




Brojna istraživanja su pokazala da je kronična upala povezana s nastankom ozbiljnih zdravstvenih problema.

Rain Soul proizvode možete naručiti preko našeg web sajta i dolazi direktno na Vašu kućnu adresu u Njemačkoj.

Samo pratite ove korake:

Korak 1 : kliknite na ovaj link>>


www. Rain-Soul narudžbe.com

Prebacite si na Hrvatski jezik u gornjem desnom kutu.

Korak 2: kliknite na kupite sada i otvoriti će Vam se novi prozor gdje možete odabrati opciju maloprodaja ili pretplatite se i uštedite. Ukoliko odaberete opciju pretplatite se i uštedite proizvod je jeftiniji i svaki mjesec će Vam se automatski poslati 1 kutija proizvoda na Vašu adresu. Opcija maloprodaja proizvod je malo skuplji ali Vi onda regulirate kada želite naručiti proizvod.

Korak 3: pratite upute za registraciju i sistem će Vas sam voditi

Proizvod će doći direktno na Vašu adresu.

Napravite svoj račun i zapišite svoju lozinku sa kojm ćete se ulogiravati u Vaš ured za narudžbe.



Vaši Maja i Dado









Primjedbe