Što je SOUL?

Proizvod Soul koji vam predstavljamo je proizvod pedesetogodišnjeg iskustva u liječenju djece oboljele od raka i leukemije. Dr.Arnold S.Leonarda i njegovog dvadesetogodišnjeg kliničkog istraživanja. 

Fondacija koja nosi njegovo ime i istražuje kancerogene bolesti kod djece, već punih 20 godina nosioc je u istraživanju ovih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. www.aslcancerfund.org 

Dr. Arnold S. Leonard publicira sva svoja istraživanja u raznim naučnim časopisima i medicinskim priručnicima. Vodeći je liječnik u ovoj oblasti na raznim akademijama, i predavač na naučnim konferencijama.

Njegovo istraživanje obuhvaća pronalaženje načina kako da se nakon radio i kemoterapije djeca ponovo vrate na „svoje noge“, i kako im omogućiti da u najkraćem vremenskom periodu vrate i sačuvaju njihovo zdravlje. Višegodišnja istraživanja dr.Arnolda S. Leonarda su urodila plodom, tako je 2009 god. ugledao svijet RAIN-ov proizvod po imenu SOUL (DUŠA), sačinjena od prirodnih i licenciranih mikstrata i sastojaka.

ZAŠTO BAŠ SJEME?

Proizvod je rezultat jednog zaista revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije dogodilo u povijesti proizvodnje dodataka prehrani ili suplemenata, da se umjesto voća i biljaka, koriste njihove sjemenke. Dugogodišnja istraživanja dr. Leonarda su dovela do zaključka da u hladno prešanim uljima od sjemenki ima više aktivnih supstanci (npr. antioksidanata) čak i do 30-40 puta više nego u samom voću ili biljkama.
 
ČEMU SLUŽE OVA ULJA?

- Štite stanice
- Smanjuju rizik od bolesti uzrokovanih slobodnim radikalima
- Oblažu zidove stanica
- Raznovrsna su ishrana. Nisu lijek, nego FUNKCIONALNA HRANA. - Ova funkcionalna hrana radi na staničnom nivou. (Neuhranjene i energetski slabe stanice ne ispunjavaju svoje funkcije, postaju osjetljive i dolazi do bolesti organizma).
- Razlog bolesti je taj što u naš organizam ne unosimo dovoljno raznovrsne hrane bogate hranljivim tvarima, vitaminima i mineralima kao i mikronutrijenata. Zbog nedostatka hranljivih tvari, stanice i organizam gube svoj prirodni obrambeni sistem i dolazi do bolesti.
- U SOUL-u se nalaze licencirani sastojci, koji podižu sposobnost organizma da stvara energiju i usporavaju starenje. Pored toga pomaže imuni sistem u radu i djeluje pozitivno na krvne žile.
- SOUL sadrži supstance-antioksidante koje pomažu organizmu u borbi protiv slobodnih radikala i smanjuju rizik upalnih procesa, koja su glavni uzrok kroničnih oboljenja i malfunkcija stanica.

Jako važno, proizvedeno je tehnologijom HLADNOG PREŠANJA!

Važno je spomenuti, da ulja koja se kuhaju pretvaraju se u zasićene masne kiseline. Zato se rafinirana ulja suncokreta, kukuruza i dr. ne smiju zagrijavati iznad 50oC jer postaju otrovna za organizam.

                                                     ŠTO SADRŽI SOUL?

 Nakon kliničkog ispitivanja SOUL je pokazao sljedeće rezultate:
- SOUL u sebi sadrži visok nivo antioksidansa, pomaže kod liječenja kroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, stanicama povećava nivo energije i time usporava starenje.
- Antioksidant (neutralizira slobodne radikale) ima 40 puta jače djelovanje nego vitamin C, i 50 puta jače djelovanje od vitamina E.
- SOUL ima klinički ispitane prednosti: vrlo visok nivo antioksidanata, (17.980 ORAC u vrećici od 57,6ml) koji pomažu u borbi protiv svih kroničnih i drugih oboljenja.




Rain Soul proizvode možete naručiti preko našeg web sajta i dolazi direktno na Vašu kućnu adresu.

Samo pratite ove korake:

Korak 1 : kliknite na ovaj link>>


www.rain soul i core - Narudžbe.com

Prebacite si na Hrvatski jezik u gornjem desnom kutu.

Korak 2: kliknite na kupite sada i otvoriti će Vam se novi prozor gdje možete odabrati opciju maloprodaja ili pretplatite se i uštedite. Ukoliko odaberete opciju pretplatite se i uštedite proizvod je jeftiniji i svaki mjesec će Vam se automatski poslati 1 kutija proizvoda na Vašu adresu. Opcija maloprodaja proizvod je malo skuplji ali Vi onda regulirate kada želite naručiti proizvod.

Korak 3: pratite upute za registraciju i sistem će Vas sam voditi

Proizvod će doći direktno na Vašu adresu.

Napravite svoj račun i zapišite svoju lozinku sa kojm ćete se ulogiravati u Vaš ured za narudžbe.





Primjedbe