Revri-potpuno prirodna kozmetika na bazi sjemenki!


Pažljivo smo širili svoju liniju proizvoda. Jedna od naših najvećih inovacija došla je u obliku proizvoda Revri, naše revolucionarne linije za njegu kože temeljene na sjemenkama. Dosad je ovaj proizvod bio dostupan samo našim partnerima Raina. S oduševljenjem najavljujemo da će Rainov novi proizvod, Revri, sada biti dostupan i našim povlaštenim kupcima.

Ushićeni smo što će sada svatko unutar Rainove organizacije imati priliku uživati u ovoj potpuno novoj inovaciji. Formula proizvoda Revri pruža sveobuhvatan sustav za njegu kože koji će riješiti sve probleme vaše kože. Čini to s kvalitetnim, prirodnim sastojcima koji čiste, revitaliziraju i hidratiziraju vašu kožu onako kako bi to učinila majka priroda. 


Naša jedinstvena kombinacija ulja sjemenki, aktivnih sastojaka, stanica stabljika i naše vlastite molekule, E.S.T-8, svakom sloju kože pruža potrebne hranjive tvari. Ovaj sustav za njegu kože je upravo ono što bi njega kože trebala biti: potpuno je prirodan i dugoročan. 

Za svaki proizvod koji stvaramo treba vremena i upornosti kako bismo ga kreirali na točan način. Ne koristimo prečace, ne stavljamo dodatke i ne štedimo ni na čemu, kako bismo osigurali da se proizvod koji nudimo odlikuje najvećom kvalitetom, učinkovitošću i inovativnošću. Nadamo se da ćete uživati u ovom potpuno novom sustavu za njegu kože. Molimo kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja. 

Srdačno,
Vaši Maja i Dado 


Primjedbe