Vaše mišljenje nam je važno!



Obzirom da već  neko vrijeme pratite našu stranicu i obzirom da smo Vas već dobrim dijelom upoznali  sa kompanijom Rain International, njenim proizvodima Rain Soul i Rain Core, mogućnostima da započnete dodatni posao, zamoliti ćemo Vas da nam napišete što mislite o svemu ovome.

Napišite nam da li ste pročitali sve o proizvodu i koliko su Vam te informacije bile zanimljive i korisne.

Napišite nam kako Vam se svidjela cijela Rain International priča i par rečenica o Vašim prvim utiscima.

Napišite nam da li biste voljeli koristiti ove proizvode i tako podići kvalitetu svoga života i života svoje obitelji na jednu veću razinu?

Napišite nam da li Vam je zanimljiv poslovni dio i mogućnost zarade sa ovom kompanijom.

Molili bi Vas za POVRATNU INFORMACIJU jer nam je ona jako važna. Unaprijed Vam se na tome zahvaljujemo.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja – slobodno nam se obratite! Biti će nam iznimno drago pomoći Vam i dati Vam sve dodatne informacije.

Želimo da shvatite da cilj ovih članaka definitivno nije naša namjera da Vam bilo što prodajemo! Naša želja je da Vam pružimo dovoljno informacija kako biste razumjeli što sve sa ovom poslovnom prilikom i proizvodom možete dobiti.

Postoji velika razlika između „prodaje“ i „kupovine“. Tv reklame Vam stalno pokušavaju prodati, i u većini slučajeva se radi o proizvodima koji Vam apsolutno nisu potrebni. Međutim, kada shvatite što Vam UISTINU TREBA, VI tada „kupujete“ i to nikada nije pod nekakvom prisilom.

Pisati nam možete direktno na ovu mail adresu koristeći kontakt formu sa Vaše desne strane.

Sa nestrpljenjem očekujemo Vaše javljanje i na tome smo Vam neizmjerno zahvalni.

Vaš život iz snova može započeti danas,
Vaši Maja i Dado

Primjedbe